Pogledajte kako je bilo na Dočeku 7532. godine u Distriktu!

U atmosferi zimske čarolije i žanrovske raznolikosti muzičkog programa na gotovo 40 lokacija u gradu od kojih su dve u Distriktu, Novi Sad je obeležio Doček 7532. godine, okupivši značajne umetnike domaće i svetske scene, kao i mnogobrojne posetioce. Nakon sedme po redu umetničke proslave 31. decembra, kojom smo ispratili staru godinu, proslavili smo Doček po julijanskom kalendaru, a ovaj već prepoznatljiv trend-brend u oblasti kulture još jednom je potvrdio da je jedna od najposećenijih proslava u ovom delu Evrope.

Obnovljeni Distrikt bio je centar elektro zvuka uz di-džejeve Metjua Džonsona i Marka Nastića, sa kojima su binu delili Runy i 2Much, ali je okupio i mlade izvođače domaće scene koji su u saradnji sa platformom Serbia Creates doneli savremene note u objekat Proizvodnja. Uživali smo u nastupima umetnice Zhive, bendova Keni nije mrtav i KOIKOI, kao i zajedničkom nastupu repera Rouzija i Jowama.

Ovogodišnji Doček bio je događaj za pamćenje koji je obogatio kulturni kalendar grada, a mi vam prenosimo kako je izgledao Doček 7532. godine u Distriktu.

Povezani članci