Zašto je tržni centar BIG omiljena šoping destinacija u Novom Sadu

Tržni centri poslednjih godina su sve popularniji među Novosađanima, pre svega zato što su posetiocima pored prodavnica poznatih brendova na jednom mestu, ponudili i dijapazon restorana, ali i zabavu za celu porodicu – bioskope i igraonice za decu. Pored mnogobrojnih mogućnosti za uživanje, u tržnom centru uštedećete vreme, jer na jednom mestu možete pronaći apsolutno sve što vam je potrebno. Jedan od takvih centara koji Novosađani vole, jeste Tržni Centar Big.

BIG Novi Sad nalazi se na Sentandrejskom putu 11, izolovan od gradske gužve, ali na lokaciji do koje se lako stiže. Pozicioniran je na samo 3,5 km od centra grada, 5km od autoputa Novi Sad-Beograd i do njega se veoma lako dolazi prateći putokaze na glavnim bulevarima i prometnim ulicama Novog Sada. Izgrađen je 2012. godine, prostire se na površini od 40.000m2, te ovaj kompleks sadrži 100 prodavnica. To su butici sa visoko kvalitetnom i brendiranom garderobom, prodavnice obuće, nakita, prodavnice za opremanje životnog prostora i svega drugog što vam može biti potrebno da biste sasvim opremili sebe i svoj dom. U sastavu tržnog centra se nalaze razni kafići i restorani, supermarket, igraonica,  bioskop, knjižare i menjačnice.

Tržni centar BIG idealno je mesto za šoping ali i za opuštanje i uživanje sa porodicom ili prijateljima. BIG nudi idealnu opciju za roditelje, u okviru tržnog centra postoje i pogodnosti za mališane, pa tako ako u šoping krenet sa dečicom, ne brinite, neće im biti dosadno. Za mališane napravljen je poseban prostor u okviru kojeg postoji dečija igraonica sa brojnim zabavnim sadržajem za sve uzraste, kao i animatori koji pružaju deci zabavu, a istovremeno brinu o njima.

Za posetioce su često rezervisani i brojni popusti, pa kupovina u ovom tržnom centru ume da bude pravo zadovoljstvo. Brendovi u kojima možete uživati u BIG-u su: H&M, Mango, Fashion & Friends, New Yorker, Lisca, Koton, Springfield, Women‘secret i mnogi drugi.

Hrana U Tržnom Centru BIG

U predahu od kupovine možete da uživate u raznovrsnoj hrani i osvežavajućem piću u nekom od kafića i restorana, kao što su Macchato, Nacionalna Klasa, Walter, ali i veliki ugostiteljski brendovi Mc Donald’s KFC.

Restoran Nacionalna Klasa koji se nalazi u okviru tržnog centra BIG, pored odlične tradicionalne hrane nude dobar provod vikendom i sjajne svirke. Svaki segment lokala posvećen je očuvanju nacionalnog identiteta. Celokupan meni je na ćirilici i umesto klasične podele na predjela, glavna jela i dezerte, ovde je ponuda podeljena na Tango argentino, Povratak otpisanih, Sabirni centar, Bolji život.

Tržni centar BIG organizuje i posebne događaje, u njemu se često organizuju koncerti najpoznatijih domaćih izvođača, održavaju se i razne predstave, festivali za decu i starije.

Bioskop U Tržnom Centru BIG

Ukoliko želite samo da se opustite i uživate u filmskim projekcijama, i to je moguće uraditi u Tržnom centru BIG. Bioskop CineStar Novi Sad 4DX sa deset bioskopskih sala će sigurno zadovoljiti i najzahtevnije posetioce. Slika visoke rezolucije, zvuk najčistijeg kvaliteta, filmovi u 3D formatu, kao i jedinstvena 4DX tehnologija pružajući vam neponovljivo filmsko iskustvo. Posetite BIG i  uživajte u udobnim sedištima i pogledom na ogromnom platnu u bioskopskim salama.

Trži centar BIG raspolaže sa 1500 parking mesta, a ono što je važno napomenuti, parking je besplatan.

Tržni centar možete posetiti svakog dana u periodu od 10-22 časa.

Foto: Marko Pudić

Povezani članci