Tržni centar Promenada- miks zabave, mode i kulture

Jedan od najposećenijih novosadskih tržnih centara, koji čak i tokom vrelih letnjih dana privlači mnogobrojne kupce koji uživaju u šopingu, jeste tržni centar Promenada, koji se nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Novom Sadu – Limanu, na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara. Promenada je najveći šoping centar u Vojvodini, otvoren 2018. godine na čak 49.000 m2, u kom možete kupovati neke od čak 160 različitih brendova. Za nepune četiri godine rada, postao je glavno odredište svih onih koji žele malo zabave i uživanja.

Jedinstveni dizajn Promenadu izdvaja po mnogo čemu u odnosu na ostale šoping centre. Projektovana je tako da dopušta ulazak velike količine prirodnog svetla što pruža poseban užitak. U okviru dvorišnog prostora Promenade izbetonirana su tri košarkaška terena. Ono što Promenadu čini još privlačnijom i interesantnijom posetiocima jesu i dve prostrane terase, od kojih jedna od njih ima pogled ka prepoznatljivoj znamenitosti Novog Sada, Petrovaradinskoj tvrđavi, a na kojoj se često organizuju koncerti bendova zabavne muzike.

Ponuda za svačiji ukus

Tržni centar Promenada vrvi od posetilaca u svako doba dana i godine, kako zbog mogućnosti kvalitetne kupovine, tako i zbog bogatih zabavnih sadržaja koji animiraju sve generacije. Šoping centar Promenada  može se pohvali sjajnom ponudom domaćih i inostranih brendova i robom za svačiji džep, pa ne čudi što ovo mesta važi za najposećenije u gradu.

Tržni centar više nije samo mesto za kupovinu, jer upravo ovde možete da odete i na kvalitetnu večeru, pogledate neki od aktuelnih filmova u odlično opremljenoj bioskopskoj sali ili pak posetite nastup neke muzičke zvezde. U svemu ponuđenom možete uživati sa porodicom ili prijateljima, jer je koncept savremenog tržnog centra prilagođen apsolutno svima.

Promenada ima vrlo moderan i komforan ambijent, uz niz sadržaja za raznovrsnu publiku. Pre svega, u ponudi je veliki broj svetskih brendova koji nude aktuelne modne kolekcije, a tu su i optika, apoteka, supermarket,salon lepote, banka, prodavnice kućnih aparata i drugih proizvoda za domaćinstvo.

Koje brendove kupovati u tržnom centru Promenada?

Najzvučniji brendovi Promenade su Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Oysho, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear, Reserved, Mohito, Armani Exchange,  Calvin Klein Jeans, Diesel, Reply, Kigili, Mona, Calzedonia, Fashion & Friends,  Nike, Intersport, Buzz, Sport Vision, Gigatron, iStyle, The Body Shop, L’Occitane i mnogi drugi.

Restoranski užitak

Pored prodavnica, Promenada nudi svojim posetiocima veliki broj poznatih kafića i restorana kao što su Loft, Walter, Brunch, Modena, ali i velike brendove u ugostiteljstvu kao što su McDonald’s, KFC, Caribic Pizza, kao i prelepe terase. Posetioci su dobrodošli sa svojim kućnim ljubimcima. Na niovu -1 se nalazi čak i moderno opermljen pet shop – Pet Republic

Filmska umetnost na dlanu

Bogatu ponudu Promenade upotpunjuje Cineplexx bioskop, koji pruža odličnu zabavu za čitavu porodicu ili društvo. Cineplexx bioskop u ovom tržnom centru nudi najnovije projekcije uz veliko platno, udobne fotelje i ukusne zalogaje koje možete kupiti pre ulaska u salu. Raspolaže sa osam moderno uređenih sala, u kojima ćete uvek naići na najveći ugođaj i najbolji doživljaj slike i zvuka sa platna.

Tržni centar prilagođen roditeljima

Tržni centar Promenada ima 1.500 parking mesta, uključujući i specijalna parking mesta za porodice sa malom decom. Kako bi boravak u Promenadi bio još lagodiniji, porodicama sa malom decom, u saradnji sa brendom Jungle baby, omogućeno je da koriste kolica tokom šopinga. Takođe, kao dodatnu pogodnost za mame sa bebama, u Promenadi je dostupan i baby room koji je specijalno opremljen za presvlačenje i dojenje.

Na krovu tržnog centra Promenade svakog vikenda organizuju se muzički događaji, a u toku avgusta i septembra očekuje vas pravi muzički spektakl, od svima omiljenih Harim Mata Harija, Bajage i Instruktora, Petra Graše i mnogih drugih. Detaljan program možete naći na sajtu.

Foto: Promenada

Povezani članci